Medjani imzayı attı: Gözdağı verdi

Medjani bugün Antalya'da düzenlenen törenle sözleşme imzaladı.

Medjani imzayı attı: Gözdağı verdi

Trabzonspor’un anlaşmaya vardığı eski oyuncusu Carl Medjani Antalya’da düzenlenen törenle sözleşme imzaladı.

Takımın kamp yaptığı otelde düzenlenen imza törenine Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Okan Alemdaroğlu katıldı.

Alemdaroğlu, törende yaptığı açıklamada "Medjani bildiğiniz gibi bizim eski sporcumuz. Göz ağrımız. Sevdiğimiz takdir ettiğimiz bir sporcumuz. Bize katkı sağlayacağına inandığımız için tekrar devam etme kararı aldık. Kendisine aramıza katıldığından dolayı hoş geldin diyorum. Başarılarının devamını diliyorum. Çünkü o bizi İspanya’ya gittiğinde başarılarla gitmişti. Bıraktığı yerden devam etmesini diliyorum. Camiamıza hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

İMZA TÖRENİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Medjani, imza töreninde yaptığı açıklamada "Hepinize teşekkür ediyorum. Gerçekten çok mutluyum. Sayın Başkana, Asbaşkana ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. Ersun Yanal ve ekibine teşekkür ediyorum Beni tekrar bu takımda görmek istediler ve anlaştık. Trabzonspor taraftarına da teşekkürlerimi iletmek istiyorum. Türkiye’ye geleceğimi duyduklarında sosyal medya üzerinden beni tekrar çağırdılar. Tekrar takımda görmek istediklerini söylediler. Bu nedenle teşekkür ediyorum” dedi.

TRABZONSPOR’DA SÜRMESİ GEREKEN BİR HİKAYEM VAR

Medyani sorulan bir soru üzerine Trabonspor’da bitmeyen bir hikayesi olduğunu belirterek, “Gidişimden bu yana birçok şey değişti. Öncelikle başkan ve ekibi. Aynı zamanda gittiğim zamandaki hoca ve ekibi de değişti. Samimiyetle söylüyorum ki kariyerimin en iyi sezonunu Trabzonspor’da geçirdim. Bu nedenle Trabzonspor’da daha sürmesi gereken bir hikayem olduğunu düşünüyorum. Onu daha bitirmedim. O nedenle buraya geldim. Yeni gelen teknik heyet olsun Başkan ve ekibi olsun beni buraya gelmem için ikna ettiler. Özellikle seneye Trabzonspor’un 50. Yılı olduğu ve büyük hedefleri olduğu için buraya gelmeyi kabul ettim ve buradayım.” İfadelerini kullandı.

MEDJANİ DAVAYI GERİ ÇEKECEK

Medjani’nin alacakları için UEFA’ya açtığı dava ile ilgili sorulan bir soru ile ilgili konuşan Yönetim Kurulu Üyesi Alemdaroğlu, "o konuyu hallettik. Davayı da geri çekme konusunda kendisi ikna oldu” dedi.

Medjani imzayı attı: Gözdağı verdi

UMARIM OYNARIM

Medjani oynamaya hazır olup olmadığı konusunda sorulan bir soruya “hazırım ve umarım oynarım” şeklinde cevap verdi.

TRABZON GİBİ BİR ŞEHİRDE YAŞIYORSANIZ…

Medjani, “Trabzon gibi bir şehirde yaşıyorsanız, futbolla yatıp kalkan bir şehirde yaşıyorsanız antrenmanlarda sürekli çalışmanız gerekiyor ve ciddi olmanız gerekiyor. Çünkü taraftarlar futbolun içinde ve onlara en iyi şekilde kendinizi göstermeniz gerekiyor. Yeni stadyumla birlikte bu tutku daha da fazla olacaktır diye ümit ediyorum. O yüzden bizim biraz daha fazla çalışmamız gerekiyor ki taraftarları daha fazla futbolun içine çekip onları mutlu edebilelim” dedi.

GALATASARAY MAÇINI BEKLİYORUM

Medjani Galatasaray’a karşı oynadığı maçlarda attığı gollerle ilgili sorulan bir soruyla ilgili açıklamalarda bulanarak, “Umarım tekrar o gollerimi atarım. Geçen seferki gibi bir sezonda 8 gol atabilir miyim onun sözünü şuanda veremiyorum. Ama tabi ki de Galatasaray’a karşı da gollerim vardı. En iyisini yapmaya çalışıyorum. Golden daha önemlisi takımın içinde olmak. Takımın bir parçası olmak. Takım için en iyisi takımın olmak. Golde geldiğinde onun bir hediyesi gibi oluyor. Ama umarım bir daha ki Galatasaray maçında gol atarım. O nednele bir dahaki Galatasaray maçını bekliyorum” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor