Medical Park Arena’da şölen var...

Kombineler hariç 12 bine yakın bilet dün itibarıyla satılırken sayının 25 bini bulması bekleniyor.

Medical Park Arena’da şölen var...

Medical Park Arena’daki 2. maçta yine şölen var...


Trabzonspor Alanyaspor maçı öncesi kombineler hariç 12 bine yakın bilet dün itibarıyla satıldı. Seyircinin 25 bini bulması bekleniyor.

Akyazı'da bugün yine Trabzonspor karnavalı yaşanacak... Yönetim kurulu ve bordo-mavili futbolcuların yaptığı 'Atkını al, Medical Park Arena'da ol, bu büyük şovun parçası ol' çağrısı büyük ilgi gördü. Dün itibarıyla bilet satışı 12 bine yaklaştı. Maç saatinde kombinelerle  birlikte sayının 25 bini bulması bekleniyor. Yönetimin başlattığı 'Bilet alana Passolig bedava' kampanyasından 4 bin taraftarın faydalandığı kaydedildi.

YENİ REKOR GELEBİLİR

Bilet ve Passolig girişleri bugün de maç saatine kadar devam edecek. Cezalı olan 11 bin 500 taraftar da biletlerini maça gelmek isteyen ve Passolig'i olan taraftarlara aktarıyor. Bordo-mavili yöneticiler, Gaziantepspor ile oynanan ilk maçtaki seyirci rekorunun bugün yenilenmesini beklediklerini dile getirdiler.

OTOBÜSLER KALKACAK

Bordo-mavili taraftarların, Akyazı'daki MP Arena'ya ulaşımını kolaylaştırmak için otobüs seferleri düzenlenecek. Şehir merkezi ve ilçelerden stada otobüsler kaldırılacak

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor