M'bia'yı sıkıntı bastı

Cezası sebebiyle bu hafta Konya karşısında forma giyemeyecek olan Mbia, Trabzon’daki en sıkıntılı günlerini geçiriyor.   Bir futbolcu için saha yerine tribünde olmanın çok kötü bir duygu olduğunu belirten Bordo-Mavililer’in yıldızı, içinde bulunduğu ruh h

M'bia'yı sıkıntı bastı
Cezası sebebiyle bu hafta Konya karşısında forma giyemeyecek olan Mbia, Trabzon’daki en sıkıntılı günlerini geçiriyor.
 
Bir futbolcu için saha yerine tribünde olmanın çok kötü bir duygu olduğunu belirten Bordo-Mavililer’in yıldızı, içinde bulunduğu ruh halini şu cümlelerle özetledi: Ben oyun yapım olarak da kaybetmeyi çok kabullenemeyen bir futbolcuyum. O nedenle beni normalin çok dışında görürsünüz sahada. Bu tamamen kaybetmeyi hiç sevmiyor oluşumdan kaynaklanıyor. Hatta idmanlarda bile. Şimdi önemli bir maçta, üstelik kendi sahamızda tribünde olacağım. Buna çok canımın sıkıldığını ve 90 dakikanın geçmek bilmeyeceğini söyleyebilirim.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor