M'bia'ya özel görev!

Trabzonspor'a transfer olduktan sonra çıktığı ilk Rabotnicki karşılaşmasında beğeni toplayan M'bia ile Teknik direktör Şota, özel bir görüşme yaptı. Deneyimli futbolcudan Bursaspor maçında daha çok sorumluluk almasını isteyen Gürcü teknik adam, ofansif an

M'bia'ya özel görev!

Trabzonspor'a transfer olduktan sonra çıktığı ilk Rabotnicki karşılaşmasında beğeni toplayan M'bia ile Teknik direktör Şota, özel bir görüşme yaptı.

Deneyimli futbolcudan Bursaspor maçında daha çok sorumluluk almasını isteyen Gürcü teknik adam, ofansif anlamda takıma gerekli desteği vermesini istedi.

Defans ve forvet arasındaki köprü vaziyetini de sağlamasını istediği başarılı futbolcu da üzerine düşen görevi yapmaya hazır olduğunu dile getirdi.

Kamerunlu futbolcu, "İlk maçta taraftarlarımıza galibiyet mutluluğu yaşatmak istiyoruz. İyi futbolla kazanacağız" diye konuştu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor