M'bia'ya bakın kim yol gösterdi?

Trabzonspor’un patlattığı sezonun ilk bombası Stephane Mbia, bugün imza atıp Bordo-Mavili formayı giyecek ama çoktan kentin havasına girdi.Daha önce de 1 kez gizlice Trabzon’a gelerek kalması planlanan evleri ve stat inşaatını gezen Kamerunlu, dün planlan

M'bia'ya bakın kim yol gösterdi?

Trabzonspor’un patlattığı sezonun ilk bombası Stephane Mbia, bugün imza atıp Bordo-Mavili formayı giyecek ama çoktan kentin havasına girdi.

Daha önce de 1 kez gizlice Trabzon’a gelerek kalması planlanan evleri ve stat inşaatını gezen Kamerunlu, dün planlandığı gibi sağlık kontrollerinden geçti ve şehrin sokaklarında kısa da olsa vakit geçirdi. Perşembeyi cumaya bağlayan gece çok geç saatlerde Trabzon’a ayak basmasına rağmen kendisini karşılayan taraftarlardan dolayı büyük şaşkınlık yaşayan Mbia, “İnsanları gecenin böyle geç saatlerinde ancak onları çok özleyen aileleri karşılar. Ben karşımda gecenin o saatinde bu kadar taraftar görünce çok şaşırdım” dedi.
 
İmza bugün atılacak
 
Ardından sağlık kontrolü için hastaneye giden Mbia, burada da benzer bir ilgiyle karşılaştı. Bugün imza atacak olan Trabzonspor’un bombası, “Yeni bir kulübe gitmek tabi ki yeni ilgi demek. İlgi bekliyordum ama her gittiğim yerdeki herkesin Trabzonsporlu olması ilginç. Burada başka bir takım tutan kimse yok mu diye sordum! Güzel bir heyecan beni bekliyor, doğru bir tercih yaptığımı düşünüyorum” dedi.
 
‘Deniz güzeldir'
 
Evini denize yakın bir semt olan Beşirli’den seçen Mbia, ailesinin de Trabzon’daki kültüre alışması için sokaklarda büyük vakit geçireceğini söyledi. Trabzonspor’u ve Trabzon kentini internet üzerinden de araştırdığını anlatan Kamerunlu, ‘Büyük Şef’ Rigobert Song’un da kendisine olumlu referans verdiğini ifade edip, “Denizi olan kentler güzeldir. Song bize burayı çok iyi anlattı. Kentten çok insanlardan bahsetti ve ‘Mutlaka git. Seni çok seveceklerdir’ dedi. Benim kararımda da bu referans hayli etkili oldu” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler