M'bia'dan Usta'ya övgü!

Trabzonspor’un Kasımpaşa ile 1-1 berabere kaldığı maçın ardından bordo mavili takımda M’bia açıklamalarda bulundu. M’bia Şu ifadelere kullandı; “Kazanmak istiyorduk. Ancak karşımızda iyi bir takımda vardı ve bu sonuç ortaya çıktı. Şimdi tatile çıkacağız v

M'bia'dan Usta'ya övgü!

Trabzonspor’un Kasımpaşa ile 1-1 berabere kaldığı maçın ardından bordo mavili takımda M’bia açıklamalarda bulundu.

M’bia Şu ifadelere kullandı;

“Kazanmak istiyorduk. Ancak karşımızda iyi bir takımda vardı ve bu sonuç ortaya çıktı. Şimdi tatile çıkacağız ve kafamızı dağıtarak daha iyi geri döneceğiz. Aklımız biraz tatildeydi, ailemizle geçireceğimiz zamandaydı. İkinci yarı daha iyi olacağız. “ dedi.

İlk yarıyı da değerlendiren M’bia “ Toparlama yapacak olursak, daha fazla performansla daha çok puan toplamalıydık. Ancak sezpn başından beri sürekli ard arda gelen problemlerin olduğu ve etkilediği bir gerçek. Başkan değişti ve yen başkan çok iyi bir başlangıç yaparak bir çok problemi çözdü. İkinci yarıda daha iyi toparalanarak düzeleceğiz. İlk yarı benim için biraz zor geçti. İkinci yarı yeni yönetim ve başkanımızla daha iyi bir takım olacağız” ifadelerini kullandı.

M’bia son olarak “Takımımzda çok kaliteli futbolcular var, Okay,Aytaç,Erkan,Mehmet ve adını sayamadğım bir çok isim var. Bu nedenle daha iyi olmalıyız. İkinci yarıda düzeleceğini umuyorum.” Dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor