M'bia'dan Trabzonspor'a kötü haber!

 Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Köksal Güney, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda Makedonya'nın Rabotnicki takımı ile deplasmanda oynayacakları ilk karşılaşmada Mbia'nın forma giyemeyeceğini, Deniz Yılmaz, Özer Hurmacı ve Mehmet Ekici'nin durumunun d

M'bia'dan Trabzonspor'a kötü haber!
 Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Köksal Güney, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda Makedonya'nın Rabotnicki takımı ile deplasmanda oynayacakları ilk karşılaşmada Mbia'nın forma giyemeyeceğini, Deniz Yılmaz, Özer Hurmacı ve Mehmet Ekici'nin durumunun da maç günü belli olacağını söyledi.
 
Bordo-mavililerin Almanya kampında kulüp doktorluğu görevinde de bulunan Güney, sakat oyuncularının durumu, takımın sezona başlangıcı ve hedefleri hakkında açıklamalarda bulundu.
 
Güney, Trabzon'da ilk idmanda sağ dizinden sakatlanan Mbia'nın koşulara başladığını ve takımla antrenmana katılması için biraz daha zamana ihtiyaç duyduğunu belirterek, "Rabotnicki ile oynayacağımız ilk maça yetişmez. Bir süre daha koşulara devam edecek. Koşulara göre takıma sokacağız. Bu maçta oynama ihtimali yok ama Trabzon'daki rövanş maçına yetişme olasılığı yüksek" dedi.
 
Özer Hurmacı, Mehmet Ekici ve Deniz Yılmaz'ın ise Rabotnicki ile yapılacak ilk maçta oynama olasılıklarının bulunduğunu anlatan Güney, şöyle devam etti:
 
"Özer Hurmacı, bel spazmı geçirdi. Şu anda ağrıları azaldı. Salonda çalışmalarını sürdürüyor. Mehmet Ekici, sağ ayak parmağına Differdange ile ilk oynanılan maçta darbe almıştı. İkinci karşılaşmayla iğneyle çıktı. Maçın ikinci yarısında oyundan aldık. O da salonda çalışıyor. Deniz Yılmaz da Hollanda kampında sakatlanmıştı. Takımdan ayrı koşulara başladı. Ağrıları geçti, takımla çalışmalara başlayacak. Bu 3 futbolcunun durumu da maç günü belli olacak."
 
Belinde sakatlığı düzelen Paraguaylı Oscar Cardozo'nun da oynamasına engel bir durumun olmadığını vurgulayan Güney, "Cardozo, kendini iyi hissediyor. Kendine iyi baktı, hazır halde geldi. Rabotnocki maçında oynayabilecek durumda" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor