M’bia’da flaş gelişme

Trabzonspor’da transferi yılan hikayesine dönen M’bia transferinde son noktayı Sportif Direktör Hurma koydu.Haber 61 Spor Servisine açıklamalarda bulunan Hurma; "Hocamızın isteği doğrultusunda gerçekleştirmek istediğimiz bir transfer, oyuncu ile her konud

M’bia’da flaş gelişme

Trabzonspor’da transferi yılan hikayesine dönen M’bia transferinde son noktayı Sportif Direktör Hurma koydu.

Haber 61 Spor Servisine açıklamalarda bulunan Hurma; "Hocamızın isteği doğrultusunda gerçekleştirmek istediğimiz bir transfer, oyuncu ile her konuda anlaşma sağladık sadece bir madde konusunda görüşmelerimiz sürüyor" dedi. Oyuncunun İstanbul’a gittiğini yineleyen Hurma "ben bu futbolcuyu istiyorum ve transferini Pazartesi günü bitireceğim" dedi.

Oyuncu üzerinden farklı yorumlar yapıldığını belirten Hurma, "transfer çalışmalarımız sürüyor. Akşam Saatlerinde Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunacağız. Başkan M’bia konusuna son noktayı koyacak. Eğer başkan alınsın derse bu oyuncuyu alacağız alınmasın derse futbolcuyu almayacağız" ifadelerini kullandı.

Tuncay LAKOT /Haber 61

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler