M'bia'da flaş gelişme! Eğer bugün...

Trabzonspor'un Trabzon'a getirdiği Stephane Mbia'nın henüz imza atmaması basında spekülasyonlara neden oldu.Ortaya atılan birçok iddia üzerine bu transferle birebir ilgilenen Trabzonspor Sportif Direktörü Süleyman Hurma Haber61 Spor Servisine açıklamalard

M'bia'da flaş gelişme! Eğer bugün...

Trabzonspor'un Trabzon'a getirdiği Stephane Mbia'nın henüz imza atmaması basında spekülasyonlara neden oldu.

Ortaya atılan birçok iddia üzerine bu transferle birebir ilgilenen Trabzonspor Sportif Direktörü Süleyman Hurma Haber61 Spor Servisine açıklamalarda bulunarak Mbia transferindeki son duruma açıklık getirdi.

GELMEZSE RAFA KALKACAK

M’bia ile prensip anlaşmasına vardıklarını belirten Hurma "Biz oyuncuya bir teklifte bulunduk. Oyuncu İnter ile de görüşmelerini sürdürüyor. Biz oyuncuyu bugün Türkiye’ye bekliyoruz. Eğer o bugün Türkiye’ye gelmezse M'bia transferi rafa kalkacak"dedi.

Belfodil’in şimdilik kendilerine uzak olduğunu belirten Hurma,Ambrabat gündemimizde yok Birçok isim Trabzonspor’a yazılıyor. Teknik Direktör Ersun Yanal’ın transfer listesinde bize ilettiği 30 oyuncu bulunuyor. Biz 6-7 transfer yaparak transfer dönemini kapatmak istiyoruz.

Tuncay LAKOT / Haber61

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler