M'bia ve Cavanda'nın dev faturası!

M’Bia ve Cavanda bardağı taşırdı ancak sözleşmeleri yönetimin elini kolunu bağlıyor   Usta’yı Çileden Çıkardı   Bursaspor maçındaki performansı ve sorumsuz harekteleri ile dikkat çeken Kamerunlu oyuncu Stephane M’Bia’nın takımdan ayrılmak istediği iddia e

M'bia ve Cavanda'nın dev faturası!
M’Bia ve Cavanda bardağı taşırdı ancak sözleşmeleri yönetimin elini kolunu bağlıyor
 
Usta’yı Çileden Çıkardı
 
Bursaspor maçındaki performansı ve sorumsuz harekteleri ile dikkat çeken Kamerunlu oyuncu Stephane M’Bia’nın takımdan ayrılmak istediği iddia edildi. Devre arasına girilmesiyle kriz yaratan ve alacaklarından doğan faizlerin ödenmesi için yönetime ihtar çeken M’Bia konusu, parasının büyük bir bölümünün yatırılması ile çözüme kavuşturulmuştu. İdmanlarda keyifsiz bir görüntü çizen Mbia’nın tavırlarıyla gitme havasında olduğu gözleniyor.
 
Ağır Maddeler Var
 
Belçikalı oyuncu Pedro Cavanda’nın da benzer durumda olması Başkan Muharrem Usta’yı çileden çıkardı. Başkan Usta, Bursaspor maçı sonrası, “Trabzonspor forması için savaşmayanlarla gelecekyıl yolumuza devam etmeyeceğiz” açıklaması yaparak adeta bu oyunculara gözdağı verdi. Yapılan sözleşmeler gereği Stephane M’Bia ve Pedro Cavanda ile bu dönemde yolların ayrılması halinde Trabzonspor’a maliyetlerinin 50 Milyon TL olacağı öğrenildi. Bu nedenle yönetimin şu anda böyle bir yolu izlemeyi düşünmediği belirtildi.
 
Taka

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler