M’bia transferinde menejer oyunu

Trabzonspor’da tüm gözler Stephane M’bia transferine çevrildi.Transfer gündeminin ilk sırasında bulunan M’bia transferi için beklemeye geçen bordo-mavili ekip bu oyuncudan gelecek yanıtı bekliyor. M’bia’nın transferi konusunda Haber61 Spor Servisine açıkl

M’bia transferinde menejer oyunu

Trabzonspor’da tüm gözler Stephane M’bia transferine çevrildi.

Transfer gündeminin ilk sırasında bulunan M’bia transferi için beklemeye geçen bordo-mavili ekip bu oyuncudan gelecek yanıtı bekliyor.

M’bia’nın transferi konusunda Haber61 Spor Servisine açıklamalarda bulunan Trabzonspor Başkan Yardımcısı Ali Uzunay oyuncunun tam bir profesyonel olduğunu belirterek, “Trabzonspor haricinde oyuncu birkaç takımla daha görüşmeler yaptı. Biz de kendisinden haber bekliyoruz. Bizim için illa olacak diye de bir kaide yok. M’bia’nın alternatifleri de bizim listemizde mevcut ve bu oyuncular ile de görüşmelerimizi yaptık” dedi.

M’bia transferinin uzamasına değinen Uzunay “Tesisleri görmek amacı ile Trabzon’a geldi ve oyuncu ile görüşmelerimiz gayet olumlu geçti hatta ödeme şartlarını bile görüştük biz transfer parasını taksitler halinde ödemeyi teklif ettik oyuncu peşin parayı biraz daha yüksek tutmak istedi. Trabzon’dan ayrılmasının ardından menejeri devreye girdi ve işi kızıştırmak için bütün yolları deniyor” ifadelerini kullandı.

Tuncay LAKOT / Haber61

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler