M'bia Trabzonspor'u kızdırdı!

Trabzonspor ile anlaşma sağladığı halde başka kulüplerle de görüşen Kamerunlu ön libero, bordo-mavili yönetimi kızdırdı.Trabzonspor'la görüşen ve büyük ölçüde anlaştığı halde başta İnter olmak üzere birçok kulüple temasa geçen 29 yaşındaki Kamerunlu ön li

M'bia Trabzonspor'u kızdırdı!

Trabzonspor ile anlaşma sağladığı halde başka kulüplerle de görüşen Kamerunlu ön libero, bordo-mavili yönetimi kızdırdı.

Trabzonspor'la görüşen ve büyük ölçüde anlaştığı halde başta İnter olmak üzere birçok kulüple temasa geçen 29 yaşındaki Kamerunlu ön libero Stephane Mbia'nın tavrı bordo-mavilileri çileden çıkardı.

Bu oyuncunun transferinden vazgeçme noktasına gelen Trabzonsporlu yöneticiler alternatif isimler üzerine yoğunlaştı. Mbia'nın Trabzonspor'un kendisine önerdiği 1 milyon 500 bin Euro'luk imza parasına rağmen ekstra primler talep etmesi de sabırları taşırdı.

Öte yandan Mbia'nın Inter'le de anlaşamadığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor