M'bia Trabzonspor'a ne kadara patladı?

Trabzonspor, adeta yılan hikayesine dönen Kamerunlu oyuncu Stephane M'bia transferinde mutlu sona ulaştı. Bordo-mavililer, M'bia ile 3 yıllık anlaşma yapıldığını açıkladı. İngiltere'nin Quenns Park Rangers takımının oyuncusu olan ancak son iki sezonda kir

M'bia Trabzonspor'a ne kadara patladı?
Trabzonspor, adeta yılan hikayesine dönen Kamerunlu oyuncu Stephane M'bia transferinde mutlu sona ulaştı. Bordo-mavililer, M'bia ile 3 yıllık anlaşma yapıldığını açıkladı.
 
İngiltere'nin Quenns Park Rangers takımının oyuncusu olan ancak son iki sezonda kiralık olarak forma giydiği İspanya'nın Sevilla takımıyla UEFA Avrupa Ligi Kupası'nı kaldırmayı başaran 29 yaşındaki Kamerunlu oyuncu Stephane M'bia ile görüşmelere başlandığını 10 Haziran'da KAP'a bildiren Trabzonspor, daha sonra bu transferi bir süreliğine askıya almıştı.
 
Bonservisi elinde olan M'Bia'nın, 1.5 milyon euroluk imza parasını peşin olarak istemesi ve ayrıca sözleşmede öne sürdüğü bazı şartlar transferi çıkmaza sokmuştu. 17 Haziran gecesi Trabzon'a getirilen M'bia, yine anlaşma sağlanamayınca İspanya'ya dönmüştü. Bir kaç gün önce oyuncuyu tatil için Antalya'ya getirten Trabzonspor, sonunda M'bia'nın istediği imza parasını yatırmayı kabul edince anlaşma tamamlanmış oldu.
 
Antalya'da oyuncu ile son bir görüşme yapan Sportif Direktör Süleyman Hurma ve Genel Sekreter Köksal Güney, ufak pürüzleri de halledince, anlaşmanın sağlandığı gece yarısına doğru kulübün internet sitesinden açıklandı. M'bia'ya yıllık yaklaşık 2.6 milyon euro garanti para ödeneceği vurgulanırken, konuyla ilgili kesin açıklamanın KAP'a yapılacağı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler