M'bia seferberliği

Hollanda kampının ardından Trabzon’da gerçekleştirilen ilk idmanda ayağı çime takılarak sakatlık yaşayan Stephane Mbia’nın tam hazır hale gelmesi için teknik heyet ve teknik direktör Şota Arveladze yoğun çalışma içerisinde. 5 gündür arkadaşlarından ayrı ç

M'bia seferberliği
Hollanda kampının ardından Trabzon’da gerçekleştirilen ilk idmanda ayağı çime takılarak sakatlık yaşayan Stephane Mbia’nın tam hazır hale gelmesi için teknik heyet ve teknik direktör Şota Arveladze yoğun çalışma içerisinde. 5 gündür arkadaşlarından ayrı çalışan Kamerunlu futbolcu, yavaş yavaş form tutmaya başladı. 
 
Yeni sezonda orta sahanın bel kemiği olması beklenen ve bu nedenle Gürcü hocanın üzerinde çok durduğu 30 yaşındaki oyuncu için özel bir program hazırlandı. 20 gün sonra ligin başlayacağını vurgulayan Şota, Bursaspor maçına kadar Mbia’nın tam kapasiteye ulaşması için teknik heyetle sürekli iletişim halinde. UEFA’ya gönderilen listede ismi yer alan Mbia, Rabotnicki eşleşmesinde oynayabilecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler