M'bia N'doye'ye destek oldu

Trabzonspor’un başarılı oyuncusu M’Bia, bu sezon Bordo-Mavili forma altında gol atma başarısı gösteremeyen Dame N’doye’ye destek çıktı.   Arkadaşının, her futbolcunun başına gelebilecek bir durumla karşı karşıya kaldığını söyleyen yetenekli futbolcu, “On

M'bia N'doye'ye destek oldu
Trabzonspor’un başarılı oyuncusu M’Bia, bu sezon Bordo-Mavili forma altında gol atma başarısı gösteremeyen Dame N’doye’ye destek çıktı.
 
Arkadaşının, her futbolcunun başına gelebilecek bir durumla karşı karşıya kaldığını söyleyen yetenekli futbolcu, “Ona destek çıkmak zorundayız. Bu durum N’doye’yi etkilememeli. Kalitesi yüksek bir oyuncu. Zamanla takıma gerekli katkıda bulunacağından eminilm” dedi. Derbi maçı için de görüşlerini aktaran M’bia, “Zor bir maç bizi bekliyor ama bunun üstesinden geleceğiz. Fenerbahçe’yi yenmemiz sürpriz olmaz” diye konuştu.
 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor