M'bia krizi borsayı da alt üst etti!

İbrahim Hacıosmanoğlu’ndan boşalan başkanlık koltuğuna oturan Muharrem Usta, eski yönetimden kalan sıkıntıları çözmek için yoğun mesai harcıyor. Trabzonspor’da dün yaşanan şok gelişmede  Stephane Mbia, bir önceki yönetim kurulundan kalan alacaklarının geç

M'bia krizi borsayı da alt üst etti!

İbrahim Hacıosmanoğlu’ndan boşalan başkanlık koltuğuna oturan Muharrem Usta, eski yönetimden kalan sıkıntıları çözmek için yoğun mesai harcıyor.

Trabzonspor’da dün yaşanan şok gelişmede  Stephane Mbia, bir önceki yönetim kurulundan kalan alacaklarının geç ödendiği gerekçesiyle kulübe 2 milyon 800 bin Euro'luk ihtar çekmişti.

Yaşanan bu gelişmenin ardından Borsaya açık bir şirket olan Trabzonspor’un hisselerinde gözle görülür bir düşüş yaşandı.  Trabzonspor Sportif Yat.Tic Aş adıyla borsada yer alan bordo mavililer günün ilk yarısını %1,5 luk düşüşle kapattılar.  

Ekonomi çevreleri bu düşüşün M’bia krizi ile alakalı olduğu şeklinde yorumlar yaptılar.

Karadenizin Sesi  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor