M'bia ile İlgili Şok Transfer İddiası!

Trabzonspor’da ligin devre arası tatsız başladı.Stephane Mbia’dan gelen haber keyifleri kaçırdı.Göreve yeni gelen başkan Muharrem Usta, ilk iş olarak geciken ödemeleri yapmış, Kamerunlu yıldızın hesabına da 850 bin Euro yatırmıştı.  Ancak Mbia, İbrahim H

M'bia ile İlgili Şok Transfer İddiası!

Trabzonspor’da ligin devre arası tatsız başladı.Stephane Mbia’dan gelen haber keyifleri kaçırdı.Göreve yeni gelen başkan Muharrem Usta, ilk iş olarak geciken ödemeleri yapmış, Kamerunlu yıldızın hesabına da 850 bin Euro yatırmıştı. 

Ancak Mbia, İbrahim Hacıosmanoğlu yönetimi ile yaptığı sözleşmede bulunan “Ödemelerim gecikirse her gün için faizini alırım” maddesini devreye soktu. Yaklaşık 3 ay geciken ödemelerin faizinin 2 milyon Euro tuttuğunu belirten Mbia, avukatı aracılığıyla yönetime ihtar çekti. Bu ihtara cevap alamayan yıldız futbolcu, 850 bin Euro’luk ödemeye rağmen Bordo-Mavili kulübe ikinci bir ihtar daha gönderdi.

G.SARAY GİDER Mİ?

Trabzon, bu hamle karşısında şoke olurken, Mbia’nın hak ediş bedelinin gecikmeli ödendiği için ısrarla 2 milyon Euro’luk faizi istediği ifade edildi. Bordo-Mavililer, bu meblağyı ödemeye yanaşmazken, yıldız futbolcunun serbest kalmak için FIFA’ya başvurmayı ciddi ciddi düşündüğü belirtildi. 

Büyük bir kriz yaşayan yönetimin, nasıl bir yol haritası izleyeceği merak konusu olurken, Mbia’nın ön libero için arayışlarda olan G.Saray’a gidebileceği iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Melo’nun ardından bu bölgeye alternatif arayan Aslan’ın önceliğinin Donk olmasına rağmen Mbia’yı da düşündüğü ileri sürüldü.(Habertürk)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor