M'bia: İdmanda bile kazanmak isterim!

Trabzonspor'un Kamerunlu yıldızı Stephane Mbia, kendisini kazanmaya adayan bir oyuncu olarak gördüğünü söyledi. İdman maçında bile kazanmayı hedefleyen bir yapısı olduğunu söyleyen Mbia, "Futbol anlayışım ve hırsım bu şekilde de devam edecek" dedi. Süper

M'bia: İdmanda bile kazanmak isterim!

Trabzonspor'un Kamerunlu yıldızı Stephane Mbia, kendisini kazanmaya adayan bir oyuncu olarak gördüğünü söyledi.

İdman maçında bile kazanmayı hedefleyen bir yapısı olduğunu söyleyen Mbia, "Futbol anlayışım ve hırsım bu şekilde de devam edecek" dedi.

Süper Lig'in zor bir lig olduğunun da altını çizen Mbia, "İspanya'dan geldiğim için daha kolay bir ligde oynadığımı düşünenler olabilir ama işin aslı öyle değil. Çok zor bir ligdeyim. Taktik oynanan bir lig. Çok fazla alan bırakılmıyor. İngiltere'ye, İspanya'ya benzer tarafları var. Türkiye kesinlikle o seviyelerin altında değil" dedi.

BİZİ DESTEKLESİNLER

Ligde inişli çıkışlı dönemlerin olabileceğine de vurgu yapan Mbia, "Taraftarlarımız da bunu hiçbir zaman unutmasın. Biz sahaya çıktığımızda elimizden gelenin en iyisini verip, sonuna kadar savaşacağız. Mücadelemizi mutlaka desteklesinler. Sezon sonunda da umut ediyorum ki onlara layık oldukları mutluluğu yaşatırız" ifadesini kullandı.

Mbia, ofansa katkı vermesi gerektiğini de belirtirken, "Bana göre en önemli eksiğim de bu" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor