M'bia için bomba iddia

Sürekli sorun yaratan ve takım içinde huzursuzluğa sebep olan Stephane Mbia konusunda yönetim kesin kararını vermişti. Kulüp bulması halinde Kamerunlu oyuncuya hemen ayrılabileceği iletildi.   Başkan Muharrem Usta’nın bonservis bedeli konusunda tek şartı

M'bia için bomba iddia
Sürekli sorun yaratan ve takım içinde huzursuzluğa sebep olan Stephane Mbia konusunda yönetim kesin kararını vermişti. Kulüp bulması halinde Kamerunlu oyuncuya hemen ayrılabileceği iletildi.
 
Başkan Muharrem Usta’nın bonservis bedeli konusunda tek şartı ise imza parası olarak ödenen 2.2 milyon Euro’nun geri verilmesi. Mbia’nın menajerine bu paranın altında olmayacak bir teklif getirilmesi halinde kolaylık sağlanacağı söylendi. 29 yaşındaki başarılı orta sahanın en ciddi talibi ise Çin’den...
 
Demba Ba’yı kadrosunda bulunduran Shanghai Shenhua, İbrahim Hacıosmanoğlu’nun başkan olduğu dönemde bonservis bedeli olarak 5 milyon Euro’yu gözden çıkartmıştı. Çinliler hâlâ Mbia’yı istiyor. Trabzonspor ise 5 milyon Euro veya civarındaki bir rakama oyuncuyu göndermeye dünden razı.
 
İspanyollar da devrede
 
Mbia’nın yıllık ücret konusunda Shanghai Shenhua ile pazarlık yaptığı ifade edildi. Trabzon’da yıllık 2.6 milyon Euro garanti ücret kazanan Kamerunlu ismin, Çin’deki hedefinin senelik 4-5 milyon Euro’luk bir maaş olduğu konuşuluyor. Mbia ile aynı zamanda eski kulübü Sevilla’nın yanı sıra bir diğer İspanyol temsilcisi Valencia’nın yakından ilgilendiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler