M'Bia golünü attı!

Trabzonspor'un Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında Hüseyin avni Aker Stadında karşı karşıya geldiği Antalyaspor maçında Kamerunlu yıldız oyuncu Stephan M'Bia güzel bir gole imza attı.   90 dakika boyunca hem savunmada hem de hücumda yer alan 29 yaşındak

M'Bia golünü attı!
Trabzonspor'un Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında Hüseyin avni Aker Stadında karşı karşıya geldiği Antalyaspor maçında Kamerunlu yıldız oyuncu Stephan M'Bia güzel bir gole imza attı.
 
90 dakika boyunca hem savunmada hem de hücumda yer alan 29 yaşındaki yıldız, tüm açıkları kapattı. İlk yarıda sakatlanmasına rağmen devam eden Mbia, 90+4. dakikada çok güzel bir gol attı. 
 
Marin’in içeriye çevirdiği topta çok sert bir vuruş yapan Mbia neredeyse ağları yırtacaktı! Başarılı oyuncu attığı golün ardından da büyük bir sevinç yaşadı. Mbia’nın ligde bu sezon 2 golü bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor