M'bia gazeteciliğe soyundu

Trabzonspor'un Sevilla'dan transfer ettiği ve performansıyla adından söz ettiren Stephan M'bia gazeteciliğe soyundu. M'bia geçtiğimiz hafta içerisinde Trabzon Bölgesel Amatör'ün başarılı takımlarından Trabzon Kanuni Futbol Kulübü'ne transfer olan Mathaus

M'bia gazeteciliğe soyundu

Trabzonspor'un Sevilla'dan transfer ettiği ve performansıyla adından söz ettiren Stephan M'bia gazeteciliğe soyundu.

M'bia geçtiğimiz hafta içerisinde Trabzon Bölgesel Amatör'ün başarılı takımlarından Trabzon Kanuni Futbol Kulübü'ne transfer olan Mathaus Howoundi'nin imza törenindeki tavırlarıyla dikkat çekti.

FOTOGALERİ İÇİN TIKLAYIN

 Trabzon Kanuni Futbol Kulübüyle 1 yıllık sözleşme imzalayan yeğeninin yanından bir an olsun ayrılmayan yıldız futbolcu yeğeninin her anını fotoğrafladı. Howoundi'nin Trabzon Kanuni Futbol Kulübü'nün formasını giydiği andan itibaren fotoğraf çekmeye başlayan M'bia, yeğeni imza atarken de kendisine poz vermesini söyledi. Adeta bir gazeteci gibi davranarak hiç bir anı kaçırmayan Kamerunlu yıldız yeğeniyle her zaman ilgilendiğini ve bundan sonra da Trabzon Kanuni Futbol Kulübüyle çıkacağı maçları takip edeceğini belirtti.

12-024.jpg

Öte yandan Mathaus Howoundi, Trabzon Kanuni Futbol Kulübü ile bu akşam saat 17.00’de oynanacak olan hazırlık karşılaşmasında şans verilmesi halinde ilk kez forma giyecek.

1-613.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor