M’bia da son durum

Trabzonspor’da transferi yılan hikayesine dönen M’bia transferinde imzanın atıldığı ortayı çıktı.Hemen her gün basında M’bia hakkında çıkan haberlere Sportif Direktör Süleyman Hurma Haber 61.Net Spor Servisi aracılığı ile cevap verdi.Hurma yaptığı açıklam

M’bia da son durum

Trabzonspor’da transferi yılan hikayesine dönen M’bia transferinde imzanın atıldığı ortayı çıktı.

Hemen her gün basında M’bia hakkında çıkan haberlere Sportif Direktör Süleyman Hurma Haber 61.Net Spor Servisi aracılığı ile cevap verdi.

Hurma yaptığı açıklamada M’bia ile görüşmelere ilk başlayıp anlaştığımız ilk anda serbest kontrat imzaladık. Oyuncunun Türkiye’ye gelişi esnasında da oyuncuyla normal kontrat imzaladıklarını belirten Hurma bu konuda bir sıkıntımız yok dedi.

 Teknik Direktör Ersun Yanal’ı beklediklerini belirten  Hurma hocamız ve Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile bir araya geleceğiz ve anlaştığımız futbolcular ile ilgili bir karar vereceğiz dedi.

Kadrolarında bulunan yerli oyunculara birçok teklif geldiğini belirten Hurma, bedava futbolcu istiyorlar her futbolcunun bir değeri var ve değerini getiren futbolcuyu alır ifadelerini kullandı.

Süleyman Hurma kendisi ile çıkan haberlere de yanıt vererek, benim menejerliğimi kimse tartışmasın. Benim Türkiye’de yaptıklarım ortada, ben oyuncularla anlaşırım ama parayı yönetim verir dedi.

Uefa Avrupa Ligi kura çekimi için yurt dışında bulunan Hurma’nın bugün İstanbul’a geleceği belirtildi.

Tuncay LAKOT / Haber61

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor