Mas milli maçta sakatlandı

Onazi'den sonra bir kötü haber de Mas'tan geldi

Mas milli maçta sakatlandı
Trabzonspor'da gösterdiği başarılı performansla Arjantin Milli Takımı'na çağrılan ve dün akşam oynanan Şili maçında ilk 11'de sahaya çıkan Emanuel Mas maçta sakatlık yaşadı.

Bordo mavili takımın yıldız oyuncusu sahada kaldığı sürede başarılı bir performans sergilerken bir pozisyonda takım arkadaşı kaleci Romero'nun başının arkasına sert bir şekilde çarpmasıyla sakatlık yaşadı.

Mas bu pozisyondan sonra karşılaşmanın ilk yarısı bittikten sonra oyundan alındı. Mas'ın durumunun ciddi olmadığı ifade edilirken sağlık ekibinin yapacağı kontrol sonrası Bolivya maçında oynayıp oynamayacağı netlik kazanacak.

ONAZİ DE SAKATLIK YAŞADI

Trabzonspor'un Nijerya milli takımında forma giyen yıldız ismi Onazi de dün akşam Senegal'le oynanan karşılaşmada sakatlık yaşadı. Başarılı oyuncu sırtından yaşadığı sakatlık sonrası oyuna devam edemedi. Onazi'nin de durumu yapılacak incelemeden sonra belli olacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor