Mas hedefine ulaşamadı

Trabzonspor'un eski futbolcusu Mas'ı üzen gelişme

Mas hedefine ulaşamadı

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor'dan ülkesine dönerek Boca Juniors'a transfer olan Emmanuel Mas, milli takım hedefine ulaşamadı.

Bordo mavili takıma ilk katıldığı dönem Arjantin Milli Takımı kadrosunda kendine yer bulan Mas daha sonra formasına uzak kalmıştı. Bu sezon ise devre arası transfer döneminde Dünya Kupası öncesinde milli takıma yeniden seçilebilmek hedefiyle ülkesine dönen Mas, Boca Juniors ile şampiyonluğa ulaşsa da milli takıma seçilmemenin üzüntüsünü yaşadı.

Yeni takımında yalnızca 6 maçta forma giyebilen 29 yaşındaki sol bek Arjantin'in Dünya Kupası için açıklanan 35 kişilik kadrosunda kendine yer bulamadı.

Arjantin kadrosu şu şekilde oluştu;

Kaleci: Sergio Romero, Wilfredo Cabalero, Franco Armani
 
Defans: Gabriel Mercado, Eduardo Salvio, Javier Mascherano, Nicolas Otamendi, German Pezzella, Faderico Fazio, Marcos Rojo, Ramiro Funes Mori, Nicolas Tagliafico, Marcos Acuna, Cristian Ansaldi.
 
Orta saha: Manuel Lanzini, Ricardo Centurion, Maximilano Meza, Lucas Biglia, Guido Pizarro, Enzo Perez, Ever Banega, Giovani Lo Celso, Leonardo Paredes, Rodrigo Battaglia, Angel di Maria, Cristian Pavon, Pablo Perez.
 
Forvet: Paulo Dybala, Diego Perotti, Lionel Messi, Sergio Agüero, Gonzalo Higuain, Lautaro Martinez, Mauro Icardi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor