Marko Marin'in menajeri kulübe geldi!

Spor Toto Süper Ligin 12. haftasında karşı karşıya gelleceği Gençlerbirliği karşılaşmasının hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor'un önceki gün yapılan antrenmanında Aykut Demir’le tartışan Marko Marin, kendine geldi.   Sinirli olarak tesisleri terkeden Alm

Marko Marin'in menajeri kulübe geldi!
Spor Toto Süper Ligin 12. haftasında karşı karşıya gelleceği Gençlerbirliği karşılaşmasının hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor'un önceki gün yapılan antrenmanında Aykut Demir’le tartışan Marko Marin, kendine geldi.
 
Sinirli olarak tesisleri terkeden Alman oyuncu, dünkü çalışmada takımla birlikte çalıştı. Marin’in yüzünün güldüğü ve arkadaşlarıyla sık sık şakalaştığı görüldü. Bu görüntü sonraskı, Marin hakkında ortaya atılan “Takımda mutsuz, gitmek istiyor” iddiaları da asılsız çıkmış oldu.
 
Başarılı oyuncu, Gençlerbirliği maçında teknik direktör Sadi Tekelioğlu’nun görev vermesi durumunda forma giyebilecek.
 
MENAJERİ GELDİ
 
Bu arada Marko Marin’in bağlı olduğu menajerlik firmasından bir kişi bugün Trabzon’a gelerek antrenmanı izledi. Sportif Direktör Süleyman Hurma ile çalışmanın bir bölümünü takip eden menajerin, dünkü olayın ardından yola çıkarak Trabzon’a geldiği belirtildi. Marko Marin ve Süleyman Hurma ile bir görüşme yapan menajere, herhangi bir sorun kalmadığının bildirildiği vurgulandı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor