Marko Marin Gidiyor mu?

Trabzonspor’da hem iç hem de dış transfer temasları çok yoğun bir şekilde devam ediyor. Kadrosundan en az 9-10 oyuncuyu gönderip nokta atışı, direkt ilk 11’e takviyeler yapmayı planlayan Bordo-Mavililer’in elinde tutmak istediği isimler için de temasları

Marko Marin Gidiyor mu?
Trabzonspor’da hem iç hem de dış transfer temasları çok yoğun bir şekilde devam ediyor. Kadrosundan en az 9-10 oyuncuyu gönderip nokta atışı, direkt ilk 11’e takviyeler yapmayı planlayan Bordo-Mavililer’in elinde tutmak istediği isimler için de temasları başlıyor. O oyunculardan biri de Marko Marin. Chelsea’den kiralanan Alman yıldızın bonservisinin alınması için yeni yılın ilk günlerinde İngiliz temsilcisiyle temasa geçilecek.
 
4 milyon Euro...
 
Kiralama sözleşmesinde, 4 milyon Euro’luk (Yaklaşık 12 milyon TL) satın alma opsiyonu olan Marko Marin’in bonservisi için Karadeniz temsilcisinin 2 milyon Euro’yu gözden çıkardığı ve bu rakam ile Chelsea’nin kapısını çalacağı belirtildi. Son sezonlarda Marko Marin’i hep kiralama yoluna giden Chelsea’nin şimdi böyle bir satış fikrine nasıl bakacağı ise merak konusu.
 
Oyuncu da istiyor
 
Ancak görüşmelerde Trabzonspor’un elini güçlendiren bir nokta var. O da Marko Marin’in de Trabzonspor’da kalma fikrine sıcak bakması. Yeni yönetimin kısa bir süre önce görüştüğü başarılı oyuncunun, “Uzun zamandır çeşitli liglerde kiralık olarak oynuyorum. Artık ben de düzenli bir şekilde forma giymek, kariyerimi geliştirmek istiyorum” mesajlarını yolladığı öğrenildi.(Fanatik)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler