Marin'e yer aranıyor

Akhisar Belediyespor maçında durum 2-1 iken son 16 dakikada sahaya çıkan ve topla buluştuğu her pozisyonda tehlike yaratarak gelecek haftalar için büyük umut saçan Marko Marin, as takıma koşuyor...    Teknik direktör Şota’nın yeni yıldızını kadroya monte

Marin'e yer aranıyor
Akhisar Belediyespor maçında durum 2-1 iken son 16 dakikada sahaya çıkan ve topla buluştuğu her pozisyonda tehlike yaratarak gelecek haftalar için büyük umut saçan Marko Marin, as takıma koşuyor... 
 
Teknik direktör Şota’nın yeni yıldızını kadroya monte etmenin yollarını aradığı öğrenildi. Antrenmanlarda Marko Marin ile özel olarak ilgilenecek olan Şota’nın bu haftaki Kayserispor mücadelesinde en az 45 dakika yıldızından yararlanacağı bildirildi. 
 
Marko Marin’i ön bölgede ve kanatlarda serbest oyuncu olarak kullanması beklenen Bordo-Mavililer’in teknik patronunun, Cardozo ile N’Doye arasındaki tercihini de antrenman performansına göre, maçtan sadece 1 gün önce yapacağı bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler