Marin ve Salih kararı bekliyor

Trabzonspor'da Chelsea'den kiralanan Marko Marin ve Galatasaray'dan kiralanan Salih Dursun, kendileri için verilecek kararı merakla bekliyor.   Galatasaray maçında hakeme kırmızı kart göstererek bordo mavili taraftarların gönlünde ayrı bir yer edinen Sali

Marin ve Salih kararı bekliyor
Trabzonspor'da Chelsea'den kiralanan Marko Marin ve Galatasaray'dan kiralanan Salih Dursun, kendileri için verilecek kararı merakla bekliyor.
 
Galatasaray maçında hakeme kırmızı kart göstererek bordo mavili taraftarların gönlünde ayrı bir yer edinen Salih Dursun'un yanı sıra özellikle Teknik Direktör Hami Mandıralı'nın güvendiği isimler arasında yer alan Marko Marin sezon sona ermeden yönetimin kararını öğrenmek istiyor.
 
Yönetimin iki futbolcu hakkında vereceği karar camia ve taraftarlar tarafından da merakla bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler