Marin ve Mehmet yeniden bir arada!

Haber61 Spor Servisi Trabzonspor'un yeni transferi Marko Marin eski takım arkadaşı Mehmet Ekici ile bordo mavili ekipte buluştu. 2009-2012 yılları arasında Werder Bremen'de forma giyen Alman yıldız ile 2011 yılında bu takıma transfer olan Mehmet Ekici ber

Marin ve Mehmet yeniden bir arada!

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor'un yeni transferi Marko Marin eski takım arkadaşı Mehmet Ekici ile bordo mavili ekipte buluştu.

2009-2012 yılları arasında Werder Bremen'de forma giyen Alman yıldız ile 2011 yılında bu takıma transfer olan Mehmet Ekici beraber oynama şansı bulmuştu. 

Marin,  Werder Bremen'de gösterdiği üstün performans sonrası yıldızını parlatarak 2012 yılında 13 Milyon Euro'ya Chelsea'ye transfer olurken, Mehmet ise Bremen'de 3 yıl kaldıktan sonra Trabzonspor'a transfer oldu.

Kariyerinde düşüşe geçen Mehmet Ekici Trabzonspor'da gösterdiği performansla yıldızını parlatarak Türkiye'nin en iyi orta saha oyuncularından biri haline gelmeye başardı.  Mehmet'le kaderi yeniden Trabzon'da kesişen Marin'in de tıpkı Mehmet gibi yeniden parlayarak son yıllarda unutturduğu ismini Avrupa sahnesinde yeniden göstermesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor