Marin ve Douglas'a 11 yolu!

Pazartesi günü ligde Kayserispor'la karşılaşacak olan Trabzonspor'da hazırlıklar sürerken teknik direktör Şota bu maçın ilk 11'ini belirlemek için yoğun mesai harcıyor.   Bordo mavililerin bugün gerçekleşn antrenmanda çift kale maç yaptıran Şota, Akhisar

Marin ve Douglas'a 11 yolu!
Pazartesi günü ligde Kayserispor'la karşılaşacak olan Trabzonspor'da hazırlıklar sürerken teknik direktör Şota bu maçın ilk 11'ini belirlemek için yoğun mesai harcıyor.
 
Bordo mavililerin bugün gerçekleşn antrenmanda çift kale maç yaptıran Şota, Akhisar maçında sahaya sürdüğü kadrodan sakat olan Okay'ın yanı sıra Aykut ve Yusuf'un yerine Douglas, Marin ve Mehmet'i as takıma dahil etti.
 
Bu oyuncuları ilk 11'e monte etmenin planlarını yapan Gürcü teknik adam Kalede yine Onur'a şans verirken  defansın ortasında Mustafa ve Douglas, kenarlarda ise yine Constant ve Cavanda'ya forma verdi.  Orta sahada ise Mehmet Ekici, M'bia, Marin, Özer ve Erkan'dan kuran Şota forvette ise N'doye'yi denedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor