Marin transferinde M'bia etkisi

Trabzonspor'un Chelsea'den kiralık olarak kadrosuna kattığı Marko Marin imza töreninde transferinde Stephan M'bia'nın etkili olduğunu itiraf etti. Marin, M'bia ile Sevilla'da beraber oynadığını ve ona büyük saygı gösterdiğini söyleyerek yıldız oyuncunun k

Marin transferinde M'bia etkisi

Trabzonspor'un Chelsea'den kiralık olarak kadrosuna kattığı Marko Marin imza töreninde transferinde Stephan M'bia'nın etkili olduğunu itiraf etti.

Marin, M'bia ile Sevilla'da beraber oynadığını ve ona büyük saygı gösterdiğini söyleyerek yıldız oyuncunun kendisine Trabzonspor için çok pozitif sözler söylediğini kaydetti.

M'bia'nın çok büyük bir futbolcu olduğunu söyleyen Alman yıldız " Sevilla'dan ayrıldıktan sonra da M'bia ile ilişkimiz hiç kesilmedi. Kendisi çok saygı duyduğum bir isimdir. Buraya gelmeden önce onunla konuştum ve gelmemde gerçekten çok etkisi oldu. Bana Trabzonspor'un ofansif ve olumlu futbol oynamaya çalışan bir takım olduğunun yanı sıra şampiyonluk hedefinden bahsetti. Ayrıca hocamızın çok kaliteli bir insan olduğunu ve hücum futbolu oynatmayı sevdiğinden bahsetti. Kısacası M'bia bu kararımda çok etkili oldu." ifadelerini kullandı.

Marin ayrıca Mehmet Ekici'den fikir aldığını kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor