"Marin için menajeriyle görüştük"

Anadolu kulüplerinin Avrupa'daki büyük kulüplerle ilişkilerini geliştirmesi gerektiğini söyleyen Çaykur Rizespor teknik direktörü Hikmet Karaman, İngiltere'de birkaç oyuncu izleme fırsatı bulduğunu belirtti. Karaman devre arasında Trabzonsporlu Marin'i is

"Marin için menajeriyle görüştük"
Anadolu kulüplerinin Avrupa'daki büyük kulüplerle ilişkilerini geliştirmesi gerektiğini söyleyen Çaykur Rizespor teknik direktörü Hikmet Karaman, İngiltere'de birkaç oyuncu izleme fırsatı bulduğunu belirtti. Karaman devre arasında Trabzonsporlu Marin'i istediklerini de söyledi.
 
Karaman şu ifadeleri kullandı. "Yurt dışına gidiyoruz. Almanya, Hollanda ve Slovakya'da futbolcu seyrediyoruz ama almaya kalktığımızda oyuncunun Avrupa'nın büyük kulüplerinden kiralık olarak geldiğini görüyoruz. Türkiye'den en son Bursaspor'dan Enes Manchester City'ye gitti ama kiralık Belçika Ligi'ne verildi. Biz kulüpler iyi ilişkiler kurabilirsek Avrupa kulüpleri ile bunu başarabiliriz." 
 
İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea'nin geçen sezon 40 futbolcusunu kiralık gönderdiğinin altını çizen Karaman, "Marko Marin de Türkiye'ye geldi. Biz devre arasında Marko Marin ve menajeri ile konuşunca kulübün sportif direktörüyle görüşmemizi istediler. Bize Türkiye'ye daha futbolcu vermek istemediklerini söylediler. Burada sadece yaşanılan terör olayları değil, diğer kulüplerle ilişkiler de etkili. Bu ilişkileri nasıl geliştirebiliriz? Buraya davet edelim, tesislerimizi, antrenmanlarımızı görsünler. Bununla ilgili İngiltere'de çalışmalar yaptık." ifadelerini kullandı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor