Marin göz doldurdu!

Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında Trabzonspor sahasında Akhisar Belediyespor ile 2-2 berabere kaldı. Herkesin oynamasınu merakla beklediği Marko Marin ikinci yarıda şans buldu. Karşılaşma 2-1 devam ederken oyuna giren yeni transfer Marko Marin kısa sür

Marin göz doldurdu!

Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında Trabzonspor sahasında Akhisar Belediyespor ile 2-2 berabere kaldı. Herkesin oynamasınu merakla beklediği Marko Marin ikinci yarıda şans buldu.

Karşılaşma 2-1 devam ederken oyuna giren yeni transfer Marko Marin kısa süre içerisinde kalitesini gösterdi. Kıvraklığı, tekniği ve çabukluğuyla takımı ileriye taşıyan ve defansı açan Marko Marin takımına kazandırdığı kornerle 2. golde katkı sahibi oldu.

Rakiplerini kolay geçmesiyle dikkat çeken Alman yıldız gelecek maçlar için iyi sinyaller vermesi taraftarı da oldukça memnun etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler