Marin: Bu kez hakemlere bırakmayacağım

Mersin İdman Yurdu maçında kullandığı frikiğin Cardozo’nun dokunuşuyla rakip ağlara gitmesi Marko Marin’e büyük bir gol sevinci yaşatmış, ancak karşılaşmanın hakemi o dokunuş sebebiyle golü Paraguaylı futbolcuya yazmıştı. Mücadelenin ardından, “Önemli ola

Marin: Bu kez hakemlere bırakmayacağım
Mersin İdman Yurdu maçında kullandığı frikiğin Cardozo’nun dokunuşuyla rakip ağlara gitmesi Marko Marin’e büyük bir gol sevinci yaşatmış, ancak karşılaşmanın hakemi o dokunuş sebebiyle golü Paraguaylı futbolcuya yazmıştı. Mücadelenin ardından, “Önemli olan golün kimin ismine yazıldığı değil, kazanmak. Gerçekten de çok mutluyum” diyen Alman futbolcu,  eşiktaş maçı öncesinde çok iddialı.
 
Antrenmanlardaki pozitif tavırlarıyla dikkatleri üzerine çeken Marko Marin, espriyle karışık Cardozo’ya takıldı ve “Bu kez öyle bir gol atacağım ki, kararı hakeme bırakmayacağım” esprisiyle herkesi kahkahaya boğdu.
 
Büyük maçların değerini hem Türkiye’de hem de daha önceki kariyerinde defalarca gördüğünü belirten başarılı oyuncu, “Kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Beşiktaş iyi bir takım ve ligdeki yeri bizden iyi. Fakat böyle bir galibiyete en az rakibimiz kadar ihtiyacımız var” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler