Marek Hamsik makine gibi!

Trabzonspor'un yıldız ismi Marek Hamsik 1 buçuk ayda 11. maçına çıktı. İstatistikleriyle Galatasaray maçına damga vurdu.

Marek Hamsik makine gibi!

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor evinde Galatasaray ile 2-2 berabere kaldı. Bordo mavililer 2-0 geriye düştüğü karşılaşmadan bulduğu goller ile 1 puanı çıkarmasını bildi.

Trabzonspor'da Marek Hamsik karşılaşmada öne çıkan isimlerden oldu. Nwakaeme'nin golünde asisti yapan isim olan Slovak futbolcunun istatistikleri oldukça dikkat çekti. 34 yaşındaki Hamsik toplam 12.5 km koştu.

Son 1 buçuk ay içerisinde milli maçlar dahil 11 maça çıkan ve 4 gün önce de milli takımla mücadele veren Marek Hamsik Galatasaray karşısında 98 kez topla buluşurken 78 pas yaptı. Bu pasların yüzde 91'inde isabet sağlayan tecrübeli futbolcu 5 şut pası verirken 8 kez de sahipsiz top kazandı. 

Girdiği 7 ikili mücadelenin 4'ünü kazanan Hamsik'in performansı alkış alırken sosyal medyada gençlere örnek olarak gösterildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
15 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor