Marek Hamsik Kopenhag maçında oynayacak mı? Kritik görüşme

Trabzonspor'un yıldızı Marek Hamsik, Abdullah avcı ile buluştu.

Marek Hamsik Kopenhag maçında oynayacak mı? Kritik görüşme

Sakatlığını büyük ölçüde atlatan Hamsik, Kopenhag rövanşı için teknik direktör Abdullah Avcı’dan forma istedi. Usta çalıştırıcı da onu kullanmak istiyor.

Bordo-mavililerde gözler Marek Hamsik'te. Yokluğu her an hissedilen Slovak yıldızın Kopenhag'a karşı forma giyip giyemeyeceği merak konusu. Tecrübeli futbolcu, teknik direktör Abdullah Avcı ile yaptığı görüşmede "Kendimi şimdi zorlamayacaksam ne zaman olacak. Ben oynayabilecek durumdayım. Kopenhag maçında sahada olmak istiyorum" ifadelerini kullandı.

Usta çalıştırıcı geçmiş dönemde en ufak bir problemi olan oyuncularını dahi riske atmamak adına sahaya sürmüyordu. Tamamen iyileşmelerini bekliyordu. Ancak Şampiyonlar Ligi sadece 1 maç uzakta olduğu için Avcı bu defa net değil. Son ona kadar bekleyecek.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler