Marek Hamsik itirafı: Pazarlık bile yapmadı!

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu Hamsik'in transfer sürecine ilişkin konuştu

Marek Hamsik itirafı: Pazarlık bile yapmadı!

Süper Lig'in açık ara lideri Trabzonspor'un başkanı Ahmet Ağaoğlu, performansıyla taraflı tarafsız herkesi kendimne hayran bırakan Marek Hamsik'in transfer süreciyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Ağaoğlu Hamsik'in transferi en rahat gerçekleşen futbolcu olduğunu belirterek şöyle konuştu;

Hamsik Trabzonspor’un son yıllarda yaptığı en rahat transferlerden birisi. Çok memnunuz, sadece iyi bir oyuncu değil inanılmaz bir karakter, inanılmaz bir atlet. Transfer döneminin rahat geçmesi de bunun göstergesi. Bütün aldığımız oyuncuların hoca ile saatler süren video konferans görüşmeleri var. Oyuncuya herşeyi planı anlatıyor. Oyuncunun kafası rahat oluyor. Hamsik’in ismi gündeme geldiğinde yine böyle uzun görüşmeler oldu. O futbol oynamak için geldi Trabzon’a. Çin’den Göteborg’a geldiğinde para almadı. Sadece form tutmak için gitti. Biz Göteborg’dayken görüştük, hocamız herşeyi anlattı. Verebileceğimiz parayı söyledik, ikiletmedi kabul etmedi. Çok da düzgün bir menajeri var. Çok uyumlu bir insan. 2-3 saat içinde bitirdik hiç pazarlık yapmadı.

Haber61 Spor Servisi
ağaoğlı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor