Marek Hamsik: Harika duygular yaşadım

Trabzonspor’un yıldızı Marek Hamsik konuştu.

Marek Hamsik: Harika duygular yaşadım

Trabzonspor’un yıldız ismi Marek Hamsik yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Hamsik’in röportajından satır başları şu şekilde;

"Aslında harika duygular yaşadım. Böyle anlar, hep hatırlayacağınız anlardır. Şehir, uzun zamandır bu şampiyonluk duygusunu bekliyordu. Onlar mutlu olduğu için ben de mutlu hissettim."

"Ben herhangi bir kıyafetimi kaybetmedim. Hatıra olarak saklayabilmek için kendime saklamaya çalıştım. Uzun zamandır bu duyguları yaşamayı bekliyordum."

"Sezonun en önemli maçlarından biriydi. Maç 1-1'e geldiğinde 2. golü atacağımızdan ve kazanacağımızdan inanılmaz derecede emindim. Dışarıda ettiğiniz yardım, sınırlı bir yardım oluyor."

"İçeride oynadığımız İH Konyaspor maçı olarak görüyorum. Bizim için 6 puan değerindeydi. Kaybetseydik puan farkı azalacaktı."

"Sakatlık sürecinde takıma yardım edemediğim için çok üzgündüm. Şu an zor zamanları geçtik. Belki de ligin en zor anları olan son zamanlarda takıma yardımcı olabildiğim için çok mutlu hissediyorum."

"Benim için ikonik bir saç olduğu için futbol oynadığım sürece böyle bir saçım olacak. Bebek konusunda da harika bir iş çıkarmışlar."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor