Marek Hamsik futbolculuktan sonra ne yapacak? Takım arkadaşı Haber61’e açıkladı!

Merak Hamsik’in futbolculuktan sonra ne yapacağı merak ediliyordu. Takım arkadaşı Haber61’e açıkladı.

Futbol kariyerini sonlandırma kararı alan Trabzonspor’un Slovak yıldızı Marek Hamsik’in ne yapacağı merak ediliyordu. Hamsik’in geleceği ile ilgili kararını takım arkadaşı Umut Bozok Haber61’e açıkladı.

Deneyimli yıldız Marek Hamsik, geçtiğimiz günlerde düzenlediği basın toplantısı ile futbol kariyerini sonlandırma kararı aldığını açıklamıştı. Dünya genelinde büyük yankı uyandıran bu açıklama sonrasında bordo mavililerin Spor Toto Süper Lig’in 37. Haftasında sahasında oynadığı Alanyaspor maçında Hamsik, bordo mavili taraftarlara veda etti.

Duygu dolu anların yaşandığı karşılaşmada Hamsik, penaltıdan bir gol kaydetti. Müsabakanın 61. Dakikasında Bjelica tarafından oyundan alınan yıldız isim dakikalarca alkışlandı. Maçın bitiş düdüğü ile tekrar sahaya çıkan Hamsik, bütün tribünleri dolaşarak taraftarlar tarafından alkışlandı. Takım arkadaşları Hamsik’i havaya atarken, yıldız isim gözyaşlarını tutamadı.

GELECEĞİNİ HABER61’E AÇIKLADI!

Karşılaşma sonrasında Haber61 canlı yayınında açıklamalarda bulunan Umut Bozok, Hamsik’in gelecekte ne yapmak istediği ile ilgili konuştu.

Umut Bozok, “Büyük bir oyuncu ve büyük bir örnek. Hocalık da yapmak istiyor. Bence başarılı bir hoca olacak. Hayırlı olsun.” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor