Marc Bartra Trabzonspor'a bu sözlerle veda etti! "Sizi hep hatırlayacağım..."

Trabzonspor'dan ayrılan İspanyol yıldızdan veda mesajı geldi.

Marc Bartra Trabzonspor'a bu sözlerle veda etti! "Sizi hep hatırlayacağım..."

Geçtiğimiz sezon başında Real Betis'ten Trabzonspor'a transfer olan ve yeni sezon öncesi karşılıklı anlaşılarak sözleşmesi fesh edilen Marc Bartra'dan veda mesajı geldi.

Deneyimli stoper, sosyal medya üzerinden yayınladığı mesajda, Trabzonspor Kulübü ve taraftarlarına teşekkür etti.

Bartra'nın yayımladığı veda mesajı şu şekilde;

Teşekkürler Trabzonspor! Şimdi veda vakti. Trabzon'a geldiğim ilk günden, son güne kadar bana gösterdiğiniz sevgi için hem takım arkadaşlarıma hem de özellikle taraftarlarımıza teşekkür ederim. Benim için çok özel ve farklı bir macera oldu; farklı bir kültür, aynı zamanda çok güzel köşeleri olan, kuzeyinden güneyine, çok tutkulu, mütevazi, sevecen ve bu kulübe aşık insanların olduğu, büyük bir ülke.

Sahada güzel anlar yaşadığım, her maçta onur ve cesaretle elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığım ve aynı zamanda da herkes için zor bir sezon oldu. Türkiye'nin bu tarihi ve büyük kulübünde forma giyen ilk İspanyol oyuncu olmak bir ayrıcalıktı.. Şampiyonluklar kazanmayı hayal ettim ama gerçekleşmedi, ancak yaşadığım, öğrendiğim her şey ve hepsinden önemlisi yıl boyunca hem Trabzon sokaklarında hem de birlikte stadımızdaki koşulsuz desteğiniz hep benimle olacak. Uzaktan, her zaman en iyisini dileyeceğim!

İlk günden beri bana gösterdiğiniz ilgi için tüm takım arkadaşlarıma, tüm kulüp çalışanlarımıza medyaya, başkanlarımıza ve yöneticilerimize, Abdullah Avcı ve ekibine bana Bordo-Mavi formayla oynama fırsatını verdikleri ve Nenad Bjelica ve ekibine gösterdikleri sevgi için teşekkür ediyorum. Sizi hep hatırlayacağım! Arkadaşınız Marc. Bize her yer Trabzon!

Kaynak:Haber61 Spor Servisi

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler