Mandıralı'ya yönetimden destek

Trabzonspor Basın Sözcüsü Asım Örem "Hami hoca şanssızlıklar yaşadı, hastalıklar, sakatlıklar oldu" diyerek, Mandıralı'ya destek çıktı. Trabzonspor Basın Sözcüsü Asım Örem, eleştirilerin hedefi heline gelen Hami Mandıralı'ya arka çıktı.   Örem, bordo-mavi

Mandıralı'ya yönetimden destek

Trabzonspor Basın Sözcüsü Asım Örem "Hami hoca şanssızlıklar yaşadı, hastalıklar, sakatlıklar oldu" diyerek, Mandıralı'ya destek çıktı.

Trabzonspor Basın Sözcüsü Asım Örem, eleştirilerin hedefi heline gelen Hami Mandıralı'ya arka çıktı.
 
Örem, bordo-mavili takımda göreve getirilmesinin ardından çıktığı 3 maçta da yenilen Mandıralı'ya destek vererek, "Biz zaten Hami hocanın arkasındayız. Hami hoca şansızlıklar yaşadı, hastalıklar, sakatlıklar oldu. Bunun herkes farkında, biz farkındayız, taraftarın da farkında olması lazım. Bunu Hami hocaya endekslemeyi doğru bulmuyoruz. Biraz şansızlıklar yakamızı bırakmadı. İnşallah toparlayacağız" dedi.  
 
Ligde son yaptıkları Akhisar Belediyespor maçında, sahada direnen, mücadele eden bir takımın yer aldığını ifade eden Örem, şunları söyledi: "Saha şartları ve şansızlıklar, biraz sonucun böyle olmasının nedeni. Sakatlıklar düzeldikçe daha sağlam ayakta durmaya çalışacağız. Taraftarlarımız, direnen, mücadele eden, her zaman üst sıralara tırmanan bir Trabzonspor görecektir. Şu ana bakıp aldanılmaması gerekir, geçici, beklenmedik bir durumdur. En kısa süre toparlanıp sahada gerekli mücadeleyi gösteren bir Trabzonspor'u taraftarlarımız görecektir."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler