Mandıralı'nın Beşiktaş planı

Trabzonspor’un hocası Hami Mandıralı, Beşiktaş mesaisine aralıksız devam ediyor. Ekibiyle beraber bugünkü rakibi Kara Kartal’ın tüm kulvardaki maçlarını izleyen Bordo-Mavililer’in teknik direktörü, edindiği izlenimleri ve görev dağılımını son taktik antre

Mandıralı'nın Beşiktaş planı
Trabzonspor’un hocası Hami Mandıralı, Beşiktaş mesaisine aralıksız devam ediyor. Ekibiyle beraber bugünkü rakibi Kara Kartal’ın tüm kulvardaki maçlarını izleyen Bordo-Mavililer’in teknik direktörü, edindiği izlenimleri ve görev dağılımını son taktik antrenmanda futbolcularıyla paylaştı.
 
Öğrencilerine yapmaları gerekenleri büyük bir titizlikle tek tek anlatan Mandıralı, rakibi kendi silahıyla vurmanın planlarını yapıyor. Oyunu ilk dakikalardan itibaren Beşiktaş sahasına yığmaları gerektiğine dikkat çeken Fırtına’nın teknik patronunun, “Sadece Beşiktaş’ı durdurmaya çalışmak yerine kendi oyunumuzu oynamak bizim için daha akıllıca. Bunun için orta saha ve savunmacılarımızdan çok, hücum oyuncularımıza iş düşüyor. Onlar diğer arkadaşlarının yükünü ne kadar hafifletirse o kadar işimiz kolaylaşır” dediği öğrenildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler