Mandıralı'dan kupa uyarısı

Trabzonspor’da ikinci kez teknik direktörlük koltuğuna oturan Hami Mandıralı, ilk maçında Gaziantepspor karşısında mağlubiyet almıştı. Bu mücadeleyi yol kazası olarak değerlendiren ve Türkiye Kupası’nda gruptan çıktıkları için oyuncularının motive olamadı

Mandıralı'dan kupa uyarısı
Trabzonspor’da ikinci kez teknik direktörlük koltuğuna oturan Hami Mandıralı, ilk maçında Gaziantepspor karşısında mağlubiyet almıştı. Bu mücadeleyi yol kazası olarak değerlendiren ve Türkiye Kupası’nda gruptan çıktıkları için oyuncularının motive olamadığını söyleyen 47 yaşındaki hoca, antrenmanlarda sert yüzünü göstermeye başladı.
 
Öğrencileriyle toplantı yapan başarılı teknik adam, “Türkiye Kupası camia için çok önemli. Mutlaka almamız gerekiyor. Herkes Akhisar Belediyespor maçının farkında olsun. Tehlikeli bir rakibe karşı oynayacağız. Sürpriz istemiyorum” uyarısında bulundu. Antrenmanlarda istediklerini yapamayan oyuncuları tek tek uyaran Hami Mandıralı, Süper Lig’de de galibiyet serisi yakalamak istiyor. Kupada ve ligde üst üste Akhisar Belediyespor ile karşılaşacak olan Trabzonspor’da Mandıralı, 6 puan hedefliyor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor