Mandıralı'dan futbolculara " Rezil oluyoruz"

Trabzonspor, Akhisar Belediyespor ile yapacağı lig maçının hazırlıklarına dün Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde başladı. Teknik direktör Hami Mandıralı idman öncesi futbolcularla bir toplantı yaptı ve sert konuştu. Mandıralı "Bu takıma sahip çıkın. Eğer mas

Mandıralı'dan futbolculara " Rezil oluyoruz"

Trabzonspor, Akhisar Belediyespor ile yapacağı lig maçının hazırlıklarına dün Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde başladı.

Teknik direktör Hami Mandıralı idman öncesi futbolcularla bir toplantı yaptı ve sert konuştu. Mandıralı "Bu takıma sahip çıkın. Eğer masaya yumruğumuzu vurmamız gerekirse vururuz. Şu anki durum bize hiç mi hiç yakışmıyor, rezil oluyoruz. Oynayanda hırs yok, oynamayanda hırs yok. Burası ağlama duvarını geçti. Mazeret üretmeyi bırakmalıyız" dedi. Mandıralı ardından kaptan Onur Recep Kıvrak ve Bosingwa ile bir süre görüşme yaptı. İki kaptandan da daha fazla sorumluluk almalarını isteyen teknik direktör Hami Mandıralı, özellikle Bosingwa'nın antrenman performansını çok beğendi. Tecrübeli futbolcunun Akhisar maçı kadrosunda yer alması bekleniyor.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor