Mandıralı yine başarmak istiyor

Trabzonspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı, 2013-14 sezonunun 20. haftasında Mustafa Akçay'ın ayrılmasından sonra takımın başına geçerek kulübün Avrupa kupalarına katılmasını sağlamıştı.   Mandıralı, bu sezonda aynı tablo ile karşı karşı kaldı. 2013-14 s

Mandıralı yine başarmak istiyor
Trabzonspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı, 2013-14 sezonunun 20. haftasında Mustafa Akçay'ın ayrılmasından sonra takımın başına geçerek kulübün Avrupa kupalarına katılmasını sağlamıştı.
 
Mandıralı, bu sezonda aynı tablo ile karşı karşı kaldı. 2013-14 sezonunda 21. haftada takımın başında sahaya teknik sorumlu olarak çıkan genç teknik adam, söz konusu sezonda 29 puanla 9. sırada devraldığı takımla birlikte 6'şer galibiyet ve beraberlik elde ederken 2 maçta ise yenilerek, 24 puan toplamış ve 53 puanla ligi 4. sırada bitirmişti. Böylece Trabzonspor, Avrupa kupalarına katılmaya hak kazanmıştı.
 
Trabzonspor Altyapı Koordinatörü Sadi Tekelioğlu'nun görevi bırakmasının ardından, teknik direktör olarak bordo-mavili kulübe geri dönen Hami Mandıralı, 24 puanla 10. sırada devraldığı takımı Akhisar Belediyespor mağlubiyeti sonrası Kayserispor karşısında elde ettiği galibiyetle 27 puan ile takımı 8. sıraya taşıdı. Bordo-mavili kulüpte görev aldığı ilk dönemde yaşadığı benzer tabloyu bu sezonda yaşayan Hami Mandıralı, Trabzonspor'u Avrupa kupalarına taşımayı hedefliyor. Genç teknik adam bu manada Galatasaray maçını dönem maçlarından biri olarak görüyor.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor