Mandıralı yıkıldı

Hami Mandıralı’nın, Bordo- Mavili takımın başında gösterdiği performans hayal kırıklığı yarattı. Sakat ve cezalı oyuncular sebebiyle camianın beklentilerine cevap veremeyen genç teknik adam, takımın başında çıktığı 6 maçtan yalnızca 1 galibiyet çıkarabild

Mandıralı yıkıldı
Hami Mandıralı’nın, Bordo- Mavili takımın başında gösterdiği performans hayal kırıklığı yarattı. Sakat ve cezalı oyuncular sebebiyle camianın beklentilerine cevap veremeyen genç teknik adam, takımın başında çıktığı 6 maçtan yalnızca 1 galibiyet çıkarabildi. Tek galibiyetini 2-1’lik skorla Kayserispor karşısında elde eden Mandıralı, 2 kupa ve 4 lig olmak üzere 6 maçta sahadan 5 mağlubiyetle ayrıldı. 
 
Osmanlı yenilgisi sonrası üzüntüsü açıklamalarına yansıyan Mandıralı, “Eksik bir takım ve kadroyla yapabileceğimizi yapmaya çalıştık, ancak bu kadar yapabildik” itirafında bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor