Mandıralı: "Trabzonspor'un sıkıntısı olmaz"

Trabzonspor’da üst üste gelen kötü sonuçlar takımı puan cetvelinde riskli bölgeye yaklaştırdı. Tam da bu noktada Bordo-Mavililer’in 3 hafta içinde tehlike hattında bulunan Mersin ve Sivas ile yapacağı maçlar üzerinden hesap-kitap dönemi başladı.   Karaden

Mandıralı: "Trabzonspor'un sıkıntısı olmaz"
Trabzonspor’da üst üste gelen kötü sonuçlar takımı puan cetvelinde riskli bölgeye yaklaştırdı. Tam da bu noktada Bordo-Mavililer’in 3 hafta içinde tehlike hattında bulunan Mersin ve Sivas ile yapacağı maçlar üzerinden hesap-kitap dönemi başladı.
 
Karadeniz temsilcisinin hocası Hami Mandıralı, sıkıntılı bir dönemden geçtiklerini inkar etmedi ama akla getirilen tablolarla Trabzonspor’un asla karşı karşıya kalmayacağını belirtti. 
 
Birçok üst üste sorunla karşılaştıklarını, ancak bunları bir mazeret olarak değil, işlerinin bir parçası şeklinde gördüklerini belirten Mandıralı, “Trabzonspor’un tehlike hattıyla ilgili bir sıkıntısı olmaz. Bu, akla gelebilecek en kötü hesap. Benim oyuncularım bu hesabı sahada bozacak, sezonu sıkıntısız olarak kapatacaktır” ifadelerini kullandı. 
 
Başta Başkan Muharrem Usta olmak üzere tüm yönetim kuruluna da teşekkür eden Karadeniz ekibinin hocası şunları söyledi: “Böyle zamanlarda yöneticiler kolay olanı seçebilir ama Başkan Muharrem Usta bizim yanımızda. Futbolcularını ve bizleri destekliyor, değerli kılıyor. Takım iyi giderken herkes futbolcularının, futbol takımının yanında olabilir. Fakat burada önemli olan böyle zamanlar. Artık bizim yapmamız gereken de bu emeklere ve iyi niyete bir karşılık vermek.” (Fanatik)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler