Mandıralı: "Trabzonspor, Trabzonspor gibi oynayacak"

Trabzonspor’un yeni teknik Direktörü Hami Mandıralı, taraftarlara gurur duyacakları bir futbolun sözünü verdi. 47 yaşındaki teknik adam ligde yenemeyecekleri takımın olmadığını söyledi.   İşte Hami Mandıralı'nın açıklamları;   ‘Hepsini aşabiliriz’   Sadec

Mandıralı: "Trabzonspor, Trabzonspor gibi oynayacak"
Trabzonspor’un yeni teknik Direktörü Hami Mandıralı, taraftarlara gurur duyacakları bir futbolun sözünü verdi. 47 yaşındaki teknik adam ligde yenemeyecekleri takımın olmadığını söyledi.
 
İşte Hami Mandıralı'nın açıklamları;
 
‘Hepsini aşabiliriz’
 
Sadece bizim kulübümüz için değil, Türk futbolu için sıkıntılı günler söz konusu. Ekonomik açıdan söylüyorum. Bu noktadan sonra geçmişi yargılamak yerine doğru adımlarla yola devam etmekten başka düzelme formülü yok. Gerçekten inanırsak ve istikrardan vazgeçmezsek Trabzonspor camiası tüm zorlukları aşacak bir camia. Kişisel olarak ben de güvenenleri mahcup etmemek için elimden geleni yapacağım. Demek ki ilk dönemimizde iyi izler bıraktık ki, şimdi tekrar buradayım. Daha da iyisi için elimden geleni yapacağım.”
 
‘Büyük bir fırsat’
 
50. yılı ve Avni Aker’e vedayı kapsayan bir yola çıktık. Bunun benim için müthiş bir heyecan olduğunu söylemek isterim. Benim gibi yıllarca Trabzonspor formasını terletmiş bir insan olarak şimdi yepyeni bir sorumluluk beni bekliyor. Herkese nasip olmayacak fırsat gözüyle bakıyorum. Kendime olan güvenim, camianın bana karşı olduğuna inandığım sevgisi ve Trabzonspor aşkı işimizi kolaylaştıracaktır.”
 
‘Tüyleri diken diken oluyor’
 
Avni Aker benim kariyerimde değil sadece, hayatımda da çok kıymetli. Hâlâ o stada girdiğimde tüylerim diken diken oluyor. Tarifsiz anılarım var. 50. yıla geçerken kısmetse bir stat değişikliği gündemde. Bu da kaçınılmaz bir durum. Yeni stat yeni heyecandır. Kentin duygularının da hem Avni Aker’e hem de yeni stada karşı yoğun olacağından eminim. Ama veda sezonunda her Trabzonlu’yu takıma destek olmaya çağırıyorum.”
 
‘Kağıttan, sahaya geçmeliyiz’
 
Mevcut kadromuza çok güveniyorum, inanıyorum. Bu kadro zaman zaman kendi potansiyelinin uzağında kaldı ama eğer kağıttan çok sahaya konsantre olunursa her şey bambaşka olur. Kimseyi suçlamak istemiyorum. Fakat biz bu tabloyu değiştirmek için buradayız. Sadece Beşiktaş maçı için söylemiyorum, Trabzonspor kendi potansiyelini ortaya koyduğunda bu ligde yenemeyeceği takım yok. Artık söz söyleme sırası futbolcu kardeşlerimizde olacak.”
 
‘Gurur duyacaklar’
 
Futbol felsefeme bir isim vermek doğru olmaz diye düşünüyorum. Kim nasıl takdir ediyorsa ona saygı duyarım. Benim Trabzonlular’a verebileceğim tek söz Trabzonspor gibi, Trabzonspor’dan beklendiği gibi bir futbol oynamaktır. Asla içinde bulunduğumuz sezonu bir kayıp sezon olarak görmüyorum. Trabzonspor yarışın neresinde kaldıysa ilk günkü iddiasıyla şimdi devam edecek.”
 
‘Eksiklerimiz malum ama...’
 
Göreve gelmeden önce de takımdaki eksiklerle ilgili tespitlerini aktarmış biri olarak şimdi yeni, farklı birşey söyleyecek değilim. Ancak şu var ki, mevcut ekonomik koşullara da anlayış göstermek gerekiyor. Bunları Başkanımız Muharrem Bey ile de konuştuk. Kendisi de durumların, eksiklerin farkında. Vakit var, bakacağız.”
 
‘Önyargılarım yok’
 
Mevcut kadroda  kimseye karşı kesinlikle bir önyargımız yok. Benim tek önceliğim Trabzonspor forması ve onun kıymetini verebilecek oyuncular. Bu formanın, şehrin, taraftarın kıymetini kim bilirse bir an bile tereddüt etmeden, ismine, kariyerine bakmadan onu oynatırım. Benim burada dağıtacağım adalet en önemli temellerden birini teşkil ediyor. O havayı iyi bilirim. Futbolcu ne düşünür, ne bekler çok iyi biliyorum. Fakat aynı zamanda kentin ne beklediğini de biliyorum. İşte bu ikisini doğru noktada buluşturursak yürür gideriz.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor