Mandıralı şimdi ne yapacak?

Galatasaray mücadelesinde Özer, Aykut, Salih ve Cavanda gibi en kritik bölgelerdeki oyuncularını kırmızı karta kurban veren ve Douglas ile birlikte cezalı oyuncuların sayısı 5’e yükselen Trabzonspor’da, sakat olan Cardozo, Mehmet Ekici, Güray ve Okay Yoku

Mandıralı şimdi ne yapacak?
Galatasaray mücadelesinde Özer, Aykut, Salih ve Cavanda gibi en kritik bölgelerdeki oyuncularını kırmızı karta kurban veren ve Douglas ile birlikte cezalı oyuncuların sayısı 5’e yükselen Trabzonspor’da, sakat olan Cardozo, Mehmet Ekici, Güray ve Okay Yokuşlu’nun da eklenmesiyle Osmanlıspor maçı öncesi takımda alarm durumuna geçildi.
 
Dün sabah gerçekleştirilen idman öncesi sakat oyuncuların son durumu ile ilgili bilgi toplayan Mandıralı, taktik çalışmalarının ardından geçilen çift kale maçta, cezalı Aykut Demir’in yerinde Musa Nizam, Özer’in bölgesinde ise Fatih Atik’i görevlendirerek Osmanlı maçının ilk 11’ini kafasında şekillendirdi.
 
Bosingwa’yı Cavanda’nın yokluğunda kendi mevkii olan sağ bekte oynatan Mandıralı’nın, ileri bölgede ise Galatasaray’a karşı başarıyla mücadele eden Sefa, Marin, Erkan Zengin ve Muhammet Demir dörtlüsünü bozmadığı dikkatlerden kaçmadı. Gergin gündemin aksine oyuncuların maçtaki hırsı genç hocanın keyfini de yerine getirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler