Mandıralı Onları Seçti

Ziraat Türkiye Kupası F Grubu'nda 6.karşılaşmada deplasmanda Gaziantepspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor'da teknik direktör Hami Mandıralı 11'i belirledi. Trabzonspor'da ilk maçına çıkacak olan Mandıralı, kaleci tercihini Esteban'dan yana kullandı. De

Mandıralı Onları Seçti

Ziraat Türkiye Kupası F Grubu'nda 6.karşılaşmada deplasmanda Gaziantepspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor'da teknik direktör Hami Mandıralı 11'i belirledi.

Trabzonspor'da ilk maçına çıkacak olan Mandıralı, kaleci tercihini Esteban'dan yana kullandı. Defans hattında Salih, Douglas, Musa ve Alper'e şans veren Mandıralı, defansın önünde Okay'a forma verdi. Orta sahada Sefa, Yusuf, Özer ve Marin'i sahaya süren genç teknik adam hücum hattında ise Deniz' şans verdi.

Mandıralı yedeklerde Yavuz, Ramazan, Muhammet, Yusuf Yazıcı, Fatih, İshak ve Aldülkadir'e karşılaşmanın ilerleyen saatlerinde şans tanıyacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor